Lnett vil først av alt takke alle som har vært med på reisen så langt for å få på plass mer selvbetjening for installatører. 

Det var et håp om å kunne avslutte 2021 med å rulle ut trinn 3, men vi må dessverre vente til starten av neste år på grunn av noen utfordringer med leveransen på montørappen. Dette er nå fikset, og vi jobber med å få det klart så raskt som mulig.  

Målet er at vi kan starte opp i løp av de første månedene i 2022.

"Selvbetjening for installatører" her på nettsiden er oppdatert og presentasjonen vi hadde for faglig ansvarlige er publisert. Elæringskurset for montører og faglig ansvarlige vil legges ut så snart vi er klar for å gå i gang med neste trinn. Vi publiserer en ny artikkel her på nettsiden med informasjon til dere så snart kurset er tilgjengelig, og dere kan gå i gang med neste trinn i selvbetjeningen. Vi vil også oppdatere selvbetjening for installatører med nyttig informasjon i forbindelse med utrullingen.

Til slutt vil vi takke dere for godt samarbeid og gode tilbakemeldinger i forbindelse med å få på plass selvbetjeningen.