Toppen av et tre ligger oppå en kraftlinje i forbindelse med uværet Malik
Tamburstuen forteller videre at Lnett i henhold til rutine har oppfordret ansatte å fylle drivstoff på biler og ha fulladet mobil og radio, slik at ansatte er godt forberedt hvis det skulle oppstå flere og større feil. 

- Lnett er en beredskapsorganisasjon som er vant til at det kan kommer vinterstormer som kan gi feil i strømnettet. Våre ansatte og skogingslag som går i vakt rykker raskt ut, og jobber så raskt de kan for å få rettet feil slik at kunder får strømmen tilbake, forteller Håvard Tamburstuen. 

Denne gangen vil uværet, ifølge værvarslingen, komme med en topp på ettermiddagen, og gå relativt raskt over. Løse gjenstander som fyker og treffer strømlinjer er velkjent problem som kan gi feil. 

- Det er til god hjelp om alle sikrer løse gjenstander som plast, presenning, trampoliner og hagemøbler før stormen kommer. Dersom noen ser kraftlinjer nær eller på bakken, så er det viktig å holde avstand, og melde fra til oss slik at vi kan fikse feilen, oppfordrer direktøren i Lnett.  

Lnett har et kart på våre nettsider som viser større strømbrudd som oppstår. Feil som kun berører enkeltkunder vil ikke vises i kartet.