Skrive oppgave hos oss?

Er du student innenfor noen av våre fagområder er det mulig å skrive prosjektoppgave eller masteroppgave hos oss. Vi har gode erfaringer med studenter som skriver oppgaver, og opplever det som en vinn-vinn-situasjon. 

Vi får nyttig kunnskap, og studentene får nyttig arbeidserfaring, og relevante oppgaver å skrive. 

Du kan gjerne selv komme med problemstillinger som du ønsker å jobbe med, og som kan ha interesse for oss. Vi forsøker også å klarlegge ulike problemstillinger som kan være aktuelle.

Sommerjobb

Hver sommer tilbyr vi en rekke relevante jobber til studenter. Disse går til studenter og ungdommer fra 17 år og oppover.

De yngste utfører enkle vedlikeholdsoppdrag som plenklipping, maling og annet forefallende arbeid. Andre jobber kan være ulike prosjekter innen flere fagfelt, nettutvikling, lager og logistikk, linjebefaring og andre lovpålagte oppdrag.

For de aktuelle kandidatene legger vi stor vekt på å kunne gi relevant arbeidserfaring, og vi gir god veiledning og oppfølging underveis. En sommerjobb hos oss vil gi deg god innsikt i vår virksomhet.

Sommerjobber lyses ut under «Ledige stillinger» og på finn.no på slutten av året. 

Graduate

Graduate-programmet er for deg som er nyutdannet med en mastergrad. Du blir fast ansatt fra dag én, der graduate-programmet går over de to første årene. Hos oss får du anledning til å jobbe med noen av vår tids mest spennende temaer innen grønn energi, infrastruktur og digitalisering.

Vi ser etter personer med sterke analytiske evner, gode faglige resultater, et uvanlig pågangsmot og ikke minst en genuin interesse for å utgjøre en forskjell. Du får anledning til å jobbe med 2-4 områder som på ulike måter er kritiske for oss. Du vil få tildelt en mentor blant lederne i selskapet, og etter to år vil du være godt posisjonert for å ta en viktig rolle hos oss videre.

Stillingen blir publisert til høsten, og søknadsfristen blir i november.