Det største strømbruddet var kl 01.30 og berørte 6020 kunder i Hjelmeland, Årdal, Finnøy, Ombo og deler av Strand og Rennesøy. Rundt halvparten av kundene var uten strøm i rundt en time. En lengre kraftledning er koblet ut, og må befares nå når det er dagslys. 

Det andre større strømbruddet berørte 1129 kunder i Forsand, Oanes og Kolabygda kl 04.07 i natt. Der fikk alle strømmen tilbake etter rundt 20 minutter, også her ble en lengre kraftledning koblet ut, og må befares i dagslys. 

I tillegg har det vært noen mindre strømbrudd i Sandnes, Time, Strand og Hjelmeland kommuner. 

kl 22.42 mistet 318 kunder strømmen i to minutter sør for Bryne, mens i Vormedal i Hjelmeland mistet 118 kunder strømmen rett før midnatt. De siste kundene fikk strømmen tilbake fem timer senere. I Sandnes mistet 800 kunder strømmen ved midnatt. Her var montører og skogere ute for å få feilen rettet. De siste kundene fikk strømmen tilbake rett før kl 08 i morges. For de fleste kundene har strømbruddene vært kortvarige.

Tre kunder er uten strøm nå i morgentimene, og vi vil prioritere å få strømmen tilbake til dem så raskt som mulig. 

Direktør for Nettdrift Rannveig Eidem Norfolk i hjelm og gul synlighetsjakke- Vi har kalt inn ekstra mannskap på jobb både i natt og nå i dag for å få rettet feil som er forårsaket av uværet. Våre montører som var ute i natt har hatt det stritt med svært kraftige vindkast flere steder. Noen av feilene er kun sikret og midlertidig løst, og vil bli rettet permanent nå når dagslyset kommer. Sikkerheten til våre montører kommer alltid først, og når vi kan utsette jobber til dagslys uten at det berører kunder, så gjør vi det, sier Rannveig Eidem Norfolk, direktør for Nettdrift i Lnett. 

Det ble også satt skjerpet drift torsdag 21. desember i forbindelse med uvær. Den gang var det nordlig vindretning, og 1219 kunder var totalt berørt av strømbrudd.